Uw expert in installatie & onderhoud van camera- en alarmsystemen

Alarmsystemen

Met de geavanceerde bekabelde en draadloze alarmsystemen van Spider Security bent u altijd beschermd. Ervaar ultieme gemoedsrust met real-time meldingen via de meldkamer, sms of push-bericht.

Waarom is een alarmsysteem essentieel voor uw bedrijf?

Voorkomen van schade

Snelle detectie helpt niet alleen inbraken te voorkomen, maar ook andere risico’s zoals brand of waterschade door tijdige waarschuwingen.

Preventie van inbraken

Alarmsystemen werken afschrikkend voor potentiële inbrekers, waardoor de kans op ongewenste indringers drastisch vermindert.

Gemoedsrust

Weten dat uw bedrijf goed beveiligd is, zowel tijdens als buiten werkuren, biedt ongeëvenaarde gemoedsrust.

Verhoogde kans op betrappen

Met real-time monitoring en directe meldingen aan beveiligingsdiensten, vergroot een alarmsysteem de kans dat inbrekers op heterdaad betrapt en aangehouden worden.

Verlaging van verzekeringspremies

Veel verzekeraars bieden lagere premies voor bedrijven die investeren in gecertificeerde alarmsystemen.

0

Bedrijven beveiligd

0

Reactietijd van de meldkamer

0

Jaar ervaring

0

Bedrijven beveiligd

0

Reactietijd van de meldkamer

0

Jaar ervaring

Geavanceerde technologie

Onze alarmsystemen bieden de nieuwste technologie in beveiliging. Of u nu kiest voor bekabelde systemen voor maximale betrouwbaarheid of voor draadloze systemen voor flexibele installatie, Spider Security zorgt dat uw eigendommen altijd beschermd zijn.
man toetst code in alarmsysteem in

Altijd verbonden

Blijf altijd op de hoogte met onze directe communicatie-opties. Onze systemen kunnen real-time alerts versturen naar uw smartphone via push-notificaties, of directe meldingen naar een professionele meldkamer die 24/7 waakt over uw veiligheid. Voor meer persoonlijke beveiligingsbehoeften bieden we ook sms-alerts aan, zodat u meteen op de hoogte bent, waar u ook bent.

Eenvoudige bediening

Onze alarmsystemen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Via onze gebruiksvriendelijke interface kunt u uw systeem eenvoudig beheren en aanpassen vanaf elk apparaat. Of het nu gaat om het instellen van alarmen of het controleren van de systeemstatus, u heeft altijd de controle binnen handbereik.

Veiligheid op maat​

Elk pand is uniek, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan die specifiek op uw locatie en behoeften zijn afgestemd. Onze experts werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elke hoek van uw eigendom beveiligd is.

Hoe wij uw project aanpakken

Onze werkwijze is gebaseerd op een grondige analyse, professionele planning en uitvoering, en voortdurende ondersteuning.

Contacteer ons

Dit kan u telefonisch doen of per e-mail, of via ons contactformulier.

Wij komen langs

We leggen een afspraak vast en komen uw situatie ter plaatse bekijken.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Installatie

Ons team zorgt voor een snelle en vakkundige installatie van het systeem.

Onderhoud

Ook na de plaatsing staan wij voor u paraat. U kan steeds bij ons terecht met vragen.

Wat onze klanten vertellen

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen bekabelde en draadloze alarmsystemen?
Bekabelde systemen worden direct aangesloten op uw elektriciteitsnet en communicatienetwerk, wat ze uiterst betrouwbaar maakt. Draadloze systemen bieden meer flexibiliteit in installatie en kunnen eenvoudig worden uitgebreid of aangepast zonder de noodzaak voor uitgebreide bekabeling.
Hoe snel reageert de meldkamer op een alarmmelding?
Onze meldkamer reageert gemiddeld binnen 10 seconden op een alarmmelding. Dit zorgt voor een snelle actie en interventie waar nodig.
Kan ik mijn alarmsysteem op afstand beheren?
Ja, al onze alarmsystemen zijn uitgerust met de mogelijkheid tot remote management via onze beveiligde klantenportal. Hiermee kunt u vanaf elke locatie via uw smartphone of computer uw alarmsysteem beheren en controleren.
Wat gebeurt er als er een stroomstoring is?
Onze alarmsystemen zijn uitgerust met noodstroomvoorzieningen. In het geval van een stroomstoring schakelt het systeem automatisch over op de noodvoeding, waardoor uw beveiliging continu gewaarborgd blijft.
Zijn er extra kosten bij het onderhouden van het alarmsysteem?
Spider Security biedt verschillende onderhoudscontracten aan die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften en budget. Dit zorgt voor optimale prestaties van uw systeem en omvat regelmatige updates en controles.
Hoe kan ik de beste alarmsysteemoptie voor mijn bedrijf kiezen?
Onze experts staan klaar om samen met u uw beveiligingsbehoeften te beoordelen en de beste opties voor uw specifieke situatie te adviseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend beveiligingsconsult.

Uw alarmsysteem bespreken?

Neem contact op en we bespreken hoe we uw bedrijf kunnen beschermen.